مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش پارچه گردباف کشی عمده ای | لیست قیمت انواع پارچه در بازار

گردباف نامی است که به یک نوع خاص و ویژه از بافت و ریسندگی پارچه اطلاق می شود. پارچه هایی که به صورت گردبافی تولید می شوند خصوصیات مشخصی دارند. از جمله این پارچه ها، پارچه تریکو است. اگر می خواهید از آخرین لیست قیمت انواع گوناگون این پارچه ها در بازار های داخلی ایران مطلع گردید باید به یکی از شعب شرکت های پخش و فروش پارچه گردباف کشی عمده ای مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

فروش پارچه گردباف کشی عمده ای | لیست قیمت انواع پارچه در بازار

پارچه تریکو چیست؟

پارچه تریکو چیست؟پارچه تریکو چیست؟

واژه تریکو، نامی است که به یک روش خاص از ریسیدن و بافتن نخ ها اطلاق می شود. پارچه های تریکو، با استفاده از نخ های مختلفی، که ممکن است یک نوع نخ طبیعی یا مصنوعی باشد بافته می شوند. این پارچه ها نرم، لطیف، سبک و انعطاف پذیرند و در رنگ ها و نقش های مختلفی وجود دارند. ویژگی مثبت آن ها، داشتن امکان چاپ روی پارچه است که از طریق دستگاه های چاپ پیشرفته این کار انجام می شود.

از پارچه های تریکو برای دوختن انواع تیشرت، شلوار، زیرپوش و به طور کلی لباس های راحتی زنانه، مردانه و بچه گانه استفاده می شود. اگر می خواهید این پارچه ها را با مناسب ترین و به صرفه ترین نرخ تهیه کنید، باید به یکی از شعب و نمایندگی های فعال شرکت پخش آن ها در سرتاسر کشور مراجعه نمایید. در این مراکز، پارچه ها در حجم عمده و یا جزئی، با کمترین سود و به نرخ تولیدی به مشتریان ارائه می گردند.

آشنایی با انواع بافت های پارچه تریکو

آشنایی با انواع بافت های پارچه تریکوپارچه های تریکو با روش های مختلف و گوناگونی بافته می شوند. اگر قصد آشنایی با انواع مختلف بافت های آن را دارید با ادامه این مطلب همراه باشید.

روش های مختلف بافت الیاف پارچه شامل موارد زیر است:

  • تخت باف : در این روش پارچه ها با دو رشته نخ یعنی تار و پود بافته می شوند.
  • گرد باف یا بافت حلقوی : در این روش بافت، از پود استفاده نمی شود و پارچه فقط بوسیله پود بافته خواهد شد.
  • کشباف : این روش بافت در تولید لباس زیر، جوراب و دستکش به کار می رود.

یکی از مواردی که در خرید پارچه تریکو گردباف باید در نظر داشت این است که، این نوع پارچه ها بعد از برش دادن و در زمان دوخت لباس لول می شوند و این مسئله ممکن است برای خیاط و مصرف کننده ایجاد مشکل کند. پس در زمان خرید از عدم وجود این مسئله توسط فروشنده آن مطمئن شوید.
مزیت پارچه های تریکو، قیمت مناسب، تنوع رنگ و طرح، گستردگی تولید، مرغوبیت مطلوب و دوام خوب آن است. همین عوامل باعث شده است که این پارچه طرفداران بسیاری داشته باشد و در صنایع تولید لباس مورد استفاده قرار گیرد.

کارخانه های تولیدی پارچه گردباف تهران و شهرستان ها، هر سال حجم بسیار زیادی از این کالا را تولید و به صورت عمده روانه بازار های داخلی و خارجی می کنند و با قیمت مناسبی به فروش می رسانند.

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های گردبافی

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های گردبافیانواع پارچه گردبافی

تولید پارچه گردباف در ایران به طور گسترده و در انواع مختلفی صورت می گیرد. چند نمونه از این پارچه ها شامل موارد زیر هستند:

  • پارچه تریکو
  • پارچه ریون
  • پارچه فلامنت
  • پارچه کریستال

پارچه های گردباف با دستگاه ها و ماشین آلات گردبافی مدرن کامپیوتری بافته می شوند و از رنگ ها و نقش های متنوعی در آن ها استفاده می شود. اگر می خواهید با بزرگترین واحد صنعتی تولید کننده این محصولات آشنا شوید و به اطلاعات کاملی در این زمینه دست یابید، یا باید به سراغ تولید کنندگان آن ها بروید و یا فروشندگان پارچه.

فروش مستقیم پارچه تریکو از کارخانه

فروش مستقیم پارچه تریکو از کارخانهمدیران مراکز و شرکت های پخش، با مراجعه کردن به کارخانه پارچه تریکو، حجم زیادی از این پارچه را از تولید کننده آن خریداری می کنند، سپس به صورت مستقیم به مصرف کنندگان ارائه می دهند و با کمترین قیمت به فروش می رسانند. پر مصرف ترین و محبوب ترین نوع این پارچه ها، پارچه تریکو لاکرا است.

این نوع پارچه به دلیل اینکه با بکار گیری نخ های لاکرا بافته شده اند، بسیار نرم و لطیف هستند و خاصیت ارتجاعی زیادی دارند و از آن ها در تولید لباس های جذب و انواع تیشرت استفاده می شود. برای خرید پارچه لاکرا با قیمت مناسب، بهتر است به یکی از شعب این شرکت ها مراجعه کنید یا با آن تماس برقرار سازید.

فروشنده انواع پارچه به صورت کیلویی

فروشنده انواع پارچه به صورت کیلوییپارچه کرپ انواع و اقسام متنوعی دارد. از جمله :

  • کرپ چادری (معمولا تولید کشور ژاپن هستند. پارچه هایی نرم و لطیف و به رنگ مشکی هستند و از آن ها برای دوخت چادر، دامن و مقنعه استفاده می شود. شامل انواع مختلفی هستند. از جمله: کرپ سوزنی و کرپ باربی)
  • کرپ اسکاچی (کرپ اسکاچی چون حالتی کشی و ارتجاعی دارد، برای دوخت لباس گزینه مناسبی است و انسان با آن احساس راحتی می کند. از آن بیشتر در دوختن مانتوها استفاده می شود)
  • کرپ گلدار (با آن لباس های زنانه مثل پیراهن و کت و دامن دوخته می شود)
  • کرپ حریر (ظریف و بادوام است و گزینه مناسبی در وخت لباس های رسمی و مجلسی می باشد)
  • کرپ دیوز (پارچه ای بسیار سبک و نرم است)
  • کرپ فلورانس (پارچه ای است که به هیچ وجه چروک بر نمی دارد)

برای خرید انواع پارچه کرپ با قیمت مناسب، بهتر است آن را به صورت کیلویی از مراکز اصلی عرضه کننده و فروشنده تهیه کنید. به این ترتیب پارچه با نرخ بسیار ارزان تر از بازار در اختیارتان قرار خواهد گرفت. همچنین می توانید قبل از اقدام به خرید قیمت پارچه کرپ را در سایت های اینترنتی جستجو کنید.

مرکز خرید پارچه تریکو کشی به صورت کیلویی

مرکز خرید پارچه تریکو کشی به صورت کیلوییافرادی که متقاضی و خریدار پارچه کیلویی هستند، می توانند با مراجعه کردن به مرکز اصلی خرید و فروش پارچه در سراسر کشور بخصوص بازار بزرگ تهران مراجعه کنند. در این مراکز انواع پارچه از جمله تریکو کشی، در حجم گسترده ای به مشتریان ارائه می گردد و به صورت کلی یا جزئی به فروش می رسد. در صورتی که شما سفارش خرید عمده و کلی بدهید، تخفیف های ویژه ای دریافت خواهید کرد.

برای اطلاع از نرخ و قیمت پارچه کیلویی بهتر است به مراکز عمده فروشی پارچه و شرکت های پخش کننده این محصولات مراجعه کنید، یا با تلفن های آن ها تماس برقرار سازید. همچنین با جستجو کردن در سایت های اینترنتی نیز می توانید به روز ترین نرخ این کالا را ستعلام کنید.

پارچه تریکو نخی اعلا برای خرید عمده

پارچه تریکو نخی اعلا برای خرید عمدهپارچه های تریکو نخی، از نخ های تریکو و پنبه ای تولید می شوند. برای خرید پارچه های اعلا و باکیفیت با نرخ مناسب، بهتر است به سراغ مراکز فروش عمده آن ها بروید. همچنین با برقرار کردن ارتباط با یکی از پل های ارتباطی این مراکز در فضای مجازی می توانید از لیست قیمت پارچه نخی در بازار های داخلی مطلع گردید.

پارچه تریکو در تولید انواع لباس از جمله جوراب، لباس زیر، تیشرت و … استفاده می شوند. این پارچه ها هم دوام مطلوبی دارند، هم ظاهری زیبا و هم قیمت مناسب. به همین دلیل تمام افراد جامعه با هر توان مالی می توانند آن ها را خریداری نمایند.
همین عامل سبب شده است که اکثر مراکز و شرکت های تولیدی لباس، توجه ویژه ای به این پارچه ها نشان دهند و از آن ها در سطح گسترده ای برای تولیدات خود بهره ببرند. بیشترین استفاده از تریکو در کارگاه های جوراب بافی است که سرمایه اولیه زیادی هم نمی خواهد و افراد جویای کار می توانند به راه اندازی چنین واحد هایی بیندیشند.

لیست قیمت پارچه تریکو در انواع مختلف

لیست قیمت پارچه تریکو در انواع مختلفبرای آگاه شدن از به روز ترین لیست قیمت پارچه های تریکو در مدل ها و انواع مختلف، یا باید به جستجو کردن در وب سایت های اینترنتی مربوطه بپردازید، یا به سراغ فروشندگان این محصولات بروید. اما برای خرید پارچه ارزان قیمت، بهتر است یا مستقیما به کارخانه های ریسندگی مراجعه کنید، یا آن را از فروشنده عمده محصول خریداری کنید.

پارچه ها در مدل های مختلفی از نظر چاپ نقش و رنگ وجود دارند. از جمله یک رو و دورو. به عنوان مثال پارچه یکرو پنبه ای و پارچه ملانژ دورو. در نوع یکرو فقط یک طرف پارچه نقش و رنگ دارد و در نوع دورو هر دوطرف آن. به طوری که می شود از هر دو سوی آن برای دوخت لباس استفاده کرد.

تولید انواع پارچه گردبافی ریون فلامنت

تولید انواع پارچه گردبافی ریون فلامنتپارچه ریون پارچه ای است با حالت ارتجاعی و کشسانی خیلی زیاد که وزنی سبک و جنسی بسیار نرم و لطیف دارد. از این پارچه در دوخت لباس های مجلسی، دامن، تیشرت و حتی مانتو استفاده می شود. روش بافت الیاف این پارچه گردبافی است و ممکن است با الیاف فلامنت در زمان تولید ترکیب شود.

انواع پارچه ریون در رنگ های متنوع و به شکل های مختلف، ساده و طرح دار در بازار وجود دارد. این پارچه ها بیشتر از همه برای دوخت شلوار های راحت خانگی مناسب هستند. ویژگی اصلی آن ها این است که با وجود لطافت زیاد دوام و استحکام خوبی دارند و ثبات رنگی آن ها نیز زیاد است.

برای خرید پارچه ریون فلامنت، می توانید به موسسات پخش کننده آن در سرتاسر کشور مراجعه کنید. یا به سراغ فروشگاه های معتبر عرضه پارچه بروید. در این مراکز می توانید پارچه را به شکل کیلویی، توپی، عدلی، طاقه ای و یا متری تهیه کنید. نرخ پارچه در هر یک از این روش های خرید متفاوت است و ارزان ترین قیمت در خرید کیلویی به شما ارائه می شود.

عرضه پارچه تریکو ویسکوز کشی تیپ لاکرا

عرضه پارچه تریکو ویسکوز کشی تیپ لاکراپارچه های ویسکوز تیپ لاکرا، دارای حالت کشی هستند. این پارچه ها با نخ ویسکوز و لاکرا بافته می شوند. نخ ویسکوز در واقع زمینه و منشاء آن از گیاهان و طبیعت است. این نخ ها را با خمیر کردن سلولز های گیاهی بدست می آورند. پس نمی توان آن را کاملا یک نوع نخ مصنوعی و صنعتی قلمداد کرد. فقط روش ساخت آن متفاوت است.

پارچه های ویسکوزیته نسل جدیدی از پارچه ها هستند که به خوبی توانستند به محبوبیت زیادی در بین مردم دست یابند و امروزه دامنه استفاده از آن ها بسیار گسترده و متنوع است. برای اطلاع از قیمت پارچه ویسکوز باید سری به شرکت های توزیع عمده آن ها بزنید یا با تلفن واحد پشتیبانی این شرکت ها تماس بگیرید. البته جستجو کردن در سایت های آنلاین هم راه حل مناسبی است.

در این سایت ها، هم آخرین اخبار مربوط به نوسانات قیمت این محصولات در بازار های داخلی و خارجی در اختیار شما قرار می گیرد، هم اطلاعات مختصری درباره تولید کنندگان، روش تولید، جنس پارچه و موارد مصرف و کاربرد آن. به علاوه امکان ثبت کردن سفارش و خرید محصول به شکل غیر حضوری نیز برای شما وجود دارد. به این ترتیب شما نیازی نخواهید داشت که برای خرید پارچه از خانه خود خارج شوید.

خریدار پارچه تریکو پنبه ای ارزان قیمت

خریدار پارچه تریکو پنبه ای ارزان قیمت افرادی که خریدار پارچه های تریکو پنبه ای یا نخی هستند، بهتر است برای سفارش و خرید محصول مورد نظر خود به فروشگاه های معتبر و نمایندگی های رسمی پخش کننده آن مراجعه کنند و محصول را به شکل کلی بخرند. چرا که قیمت عمده پارچه نسبت به خرید متری یا طاقه ای آن خیلی ارزان تر است.

مدیران و صاحبان شرکت های پخش، عمدتا بار مورد نیازشان را مستقیما از کارگاه های نساجی به صورت یکجا خریداری می کنند و به این ترتیب کمترین نرخ را برای آن می پردازند. سپس اجناس را در مرکز فروش به صورت کلی یا جزئی به مشتریان ارائه می دهند و چند درصد سود برای فروش در نظر می گیرند.
در صورتی که مشتری سفارش پارچه در حجم زیاد و عمده را بدهد، تخفیف های قابل توجهی به او تعلق می گیرد، میزان این سود به حداقل می رسد و کالا به قیمت تولیدی به او عرضه خواهد شد.

شرکت پخش انواع پارچه تریکو در کشور

شرکت پخش انواع پارچه تریکو در کشورشرکت ها و مراکز پخش و توزیع عمده و کلی انواع پارچه تریکو، این محصولات را در سرتاسر کشور عرضه می کنند و به فروش می رسانند. این مراکز تامین کننده بار مورد نیاز فروشگاه های کوچک سطح شهر ها هستند. صاحبان این فروشگاه ها محصول را به صورت کلی از آن ها خریداری کرده و به شکل جزئی به مصرف کننده ارائه می دهند.

پارچه تریکو یکی از پر مصرف ترین پارچه ها در صنعت تولید البسه است. این پارچه ها به علت اینکه دوام خوب، انعطاف بالا، قابلیت رنگ آمیزی و چاپ و مهم تر از همه قیمت ارزانی دارند توسط اقشار مختلف جامعه مورد استقبال قرار می گیرند.

به همین دلیل واحد های تولیدی و نساجی، حجم بسیار بالا و انبوهی از این محصولات را تولید و روانه بازار های مصرف می کنند. اما باید بدانید تریکو اسم یک نخ یا الیاف خاص نیست. بلکه روش بافت و تولید پارچه است. نخی که به روش تریکو بافته می شود ممکن است پنبه ای یا پلی استری باشد.

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید