مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش ویژه پارچه ویسکوز ۱۰۰%

 

پارچه های ویسکوز که از آن ها با نام پارچه های ساخته شده توسط بشر هم یافت می شود یکی از انواع مختلف پارچه به حساب می آید که در صنایع تولید پوشاک در موارد گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد و لذا همین موضوع سبب می شود که فروش پارچه ویسکوز ۱۰۰٪ از رونق بسیار بالایی برخوردار است، از طرفی شرایط اقتصادی کشور موجب شده است که قیمت محصولات مختلف از جمله قیمت پارچه های ویسکوز در کشور مدام در حال تغییر و تحول باشد و لذا خریداران این محصولات به دنبال روشی برای خرید این پارچه ها با قیمتی مناسب هستند.

بهترین پارچه ویسکوز ۱۰۰%

بهترین پارچه ویسکوز 100%همانطور که در بالا هم ذکر شد پارچه های ویسکوز ۱۰۰ درصد از جمله انواع پارچه ساخته شده توسط بشر هستند. نکته ای که در مورد این پارچه ها لازم به ذکر است این است که با وجود ساخته شدن توسط بشر اما این پارچه ها از جنس پنبه و الیاف طبیعی هستند و لذا همین موضوع سبب می شود که از آن ها با نام پارچه های بازیافتی ساخته شدن به دست آدمی یاد شود.

از جمله ویژگی های منحصر به فرد این نوع پارچه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این پارچه ها دارای جذب آب بسیار خوب و قابل توجهی است.
  • پارچه های ویسکوز نسبت به دیگر انواع پارچه های طبیعی ساخته شده از پنبه دارای رنگی روشن تر و خوشرنگ تر هستند.
  • این نوع پارچه ها می توانند به سادگی هوا را درون خود جریان دهند و همین موضوع سبب می شود که این نوع از پارچه ها بسیار خنک باشند و لذا از جمله پارچه های تابستانه به حساب می آیند‌.
  • نکته ی قابل توجه دیگر در مورد این پارچه ها این است که از لحاظ ظاهری این محصولات به اصطلاح پارچه هایی خشک هستند و خاصیت بازگشتی کمی دارند و لذا همین موضوع سبب می شود به سادگی چروکیده شوند.

صادرات پارچه ویسکوز ۱۰۰%

صادرات پارچه ویسکوز 100%برترین برندهای فعال در زمینه تولید انواع مختلف پارچه های ویسکوز در کشور در تلاشند تا با تولید محصولاتی باکیفیت علاوه بر جلب نظر مشتریان داخلی این نوع پارچه ها در زمینه صادرات این محصولات نیز قدم‌های بسیار موثر و بلندی بردارند و با صادرات این نمونه از پارچه ها، درآمد ارزی بسیار خوبی را برای کشور به ارمغان بیاورند که نکته ای بسیار مهم و قابل تأمل در شرایط اقتصادی فعلی کشور به حساب می‌آید.

از جمله کشورهایی که صادرات پارچه های ویسکوز ایرانی به آنها صورت می گیرد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امارات متحده عربی
  • قطر
  • ترکمنستان
  • کویت
  • عراق
  • هندوستان
  • پاکستان

فروش ویژه پارچه ویسکوز 100%

البته شایان ذکر است که با نخ ویسکوز، نخ های دیکری ترکیب می کنند و پارچه های دیگری به وجود می آید مانند

  • پارچه ویسکوز تیپ لاکرا
  • پارچه پلی استر ویسکوز لاکرا
  • و…

که در ادامه در مورد آنها توضیحاتی را خدمت شما عرض می کنم.

پارچه ویسکوز تیپ‌ لاکرا

پارچه ویسکوز تیپ لاکرا پارچه ای کشسانی با منشاء گیاهی می باشد که فوق العاده زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد و در هر رج الیاف ویسکوز لاکرا قرار گرفته و در هم تنیده و بافته می‌شود.
این پارچه با کیفیت بالا و بادوام با منشاء گیاهی و لطیف و نرم رنگهای مختلف و متنوع برای پیراهن، دامن، شلوار، سارافون، مانتو، البسه مجلسی، رومیزی، ملحفه و… مورد استفاده زنان و مردان و کودکان و برای لوازم خانگی قرار می گیرد.
سعی شده این پارچه نرم و لطیف و پرکاربرد برای بانوان و دختر خانم ها با نازلترین قیمت‌ها در اختیار کارخانه ها و در کف بازار یصورت عمده قرار می گیرد.

پارچه پلی استر ویسکوز لاکرا

این پارچه از محصولات بسیار متنوع و خوب ماست که پارچه ای ترکیبی از پایه طبیعی و شیمیایی و بیار لطیف و نرم میباشد.
این پارچه از ترکیب سه الیاف پلی استر و ویسکوز و لاکرا تشکیل شده که ترکیب این سه الیاف،استحکام کیفیت بسیار بالا و ضد بو و آلرژی و حساسیت و در مقابل رطوبت تجزیه پذیری مقاوم بوده و شکل خود را حفظ می‌کند و چروک نمیشود و عمری طولانی به این پارچه می‌دهد.
این پارچه بارنگهای متنوع و کاربردهای زیاد برای لباس مردانه، زنانه، کودکان ست، ورزشی و شلوارهای اسلش و لباس‌های گرم در فصول سرد و گرم بسته به شرایط پوشنده لباس و قطر و نوع پارچه دارد.
همانطور که میدانید ویسکوز و لاکرا هر دو بر پایه طبیعی و بسیار نرم و لطیف بوده و پلی استر کمی سفت و گرم بر پایه شیمیایی میباشد که ترکیب این سه نوع یک پارچه زیبا و نرم به شما هدیه می‌کند. این پارچه طرح های زیبا و بسیار زیادی دارد و طرح های ست مردانه و زنانه هم دارد تا شما کاملا از خرید خود راضی باشید.
این محصول منحصر بفرد را تقدیم میکنم به شما مشتریان محترم با نازلترین قیمت کف بازار، رضایت شما خرسندی ماست.
حال که از مشخصات این منسوجات مطلع شدید حتما به فکر تهیه این محصولات افتادین، برای این موضوع مهترین مقوله قیمت عمده این پارچه ها است.

قیمت پارچه ویسکوز جدید

قیمت پارچه ویسکوز لاکرا، ویسکوز ۱۰۰% و پلی استر ویسکوز لاکرا

قیمت عمده این محصول بنا به تشکیل شدن از دو الیاف نیمه طبیعی با پایه طبیعی ویسکوز و لاکرا و عوامل کشسانی این پارچه بر اساس این عوامل قیمتش تعیین می‌شود.
این پارچه در فروش عمده، به صورت کیلویی قیمت گذاری می شود و طاقه ای یا تناژ در بازار و کارخانه ها عرضه می‌شود با نازلترین قیمت برای رضایتمندی و خرید مداوم شما مشتریان عزیز و گرامی عرضه می‌شود.

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید