مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید و فروش پارچه سه نخ | عرضه پارچه کیلویی ارزان

خرید و فروش پارچه سه نخ در نمایندگی ها و مراکز معتبر در سرتاسر کشور به صورت کیلویی عرضه می شود. قیمت این نوع پارچه ها با توجه به کیفیت بسیار بالای که دارند بسیار مقرون بصرفه می باشد. این نوع پارچه ها برای تولید انواع البسه مورد استفاده قرار می گیرند و شما می توانید با تهیه این نوع پارچه ها به صورت کیلویی، البسه با کیفیتی را تولید و با قیمت مناسبی به فروش برسانید. در ادامه مطلب در مورد مشخصات انواع پارچه تریکو موجود که در نمایندگی ها و مراکز فروش به صورت کیلویی عرضه می گردد توضیحاتی خواهیم داد پس ما را در ادامه مطلب یاری رسانید.

خرید و فروش پارچه سه نخ | عرضه پارچه کیلویی ارزان

بازار بزرگ انواع پارچه در ایران

بازار بزرگ انواع پارچه در ایراندر حال حاضر در بازار های سرتاسر کشور انواع بسیار زیادی پارچه وجود دارد. برخی از این انواع پارچه ها در دور های خاص دارای محبوبیت بسیار زیادی می شوند و پس از مدتی از محبوبیت آن ها کاسته می شود. اما در این میان پارچه های نیز وجود دارد که همیشه دارای محبوبیت هستند و در هر مدی می توان از آن ها استفاده کرد. 

پارچه های که در بازار بزرگ پارچه کشور ایران وجود دارد ممکن است ۱۰۰ درصد از یک نوع نخ و یا ترکیبی از چند نوع نخ متناسب به جنس آن ها بافته شوند. الیاف بکار برده شده برای تولید این نوع پارچه ها شامل ۳ گروه می باشد که عبارتند از:

  1. الیاف حیوانی
  2. الیاف طبیعی
  3. الیاف مصنوعی

هر کدام از این پارچه ها نام های مخصوص به خود را در بازار دارند که باعث می شود آن ها را از دیگر پارچه های که دارای همان بافت، طرح، الگوی ریسندگی و … می باشد متمایز سازد.

مشخصات پارچه دورس سه نخ پنبه رنگی

مشخصات پارچه دورس سه نخ پنبه رنگیهنگامی که برای خرید پارچه سه نخ که یکی از معروف ترین نوع پارچه های تریکو است به بازار پارچه سه نخ مراجعه می کنید، مشاهده می کنید که این نوع پارچه ها از الیاف پنبه بافته شده است و از دیگر پارچه های نخی موجود در بازار ضخیم تر و مقاومت بیشتری دارند. این نوع پارچه دارای انواع بافت دو نخ و سه نخ می باشند و از این نوع مدل پارچه برای دوخت انواع لباس های گرم ورزشی استفاده می گردد. 

این نوع مدل پارچه ۱۰۰ درصد پنبه می باشد. همچنین از این نوع پارچه می توان برای دوخت سوئیشرت زیپدار و بدون زیپ مردانه استفاده نمود و برای دوخت لباس های بچگانه و مانتو های زنانه نیز بسیار کاربرد دارند. 

از سایر مشخصات دیگر این نوع پارچه که باید به آن توجه داشت عبارتند از:

  1. جنس پارچه: پلی استر پنبه
  2. وزن هر طاقه: حدود ۲۰ کیلوگرم
  3. متراژ یک کیلوگرم: ۱٫۸۴ کیلوگرم
  4. گردبر: ۲٫۸۶ گرم

فروش پارچه سه نخ ملانژ خارخورده

فروش پارچه سه نخ ملانژ خارخورده پارچه سه نخ ملانژخارخورده از جمله انواع معروف پارچه های تریکو بشمار می رود، که با الیاف پنبه بافته شده است. این نوع پارچه تریکو نسبت به پارچه های نخی ضخیم تر و مقاوم تر می باشند. پارچه ملانژ خارخورده دارای انواه دو نخ و سه نخ می باشد که از این نوع مدل پارچه ها برای دوخت انواع لباس های گرم کن ورزشی مورد استفاده قرار می گیرند. تولیدی ها و سایر خریداران می توانند برای تهیه محصول مورد نیاز خود به فروشگاه ها و مراکز عرضه این نوع پارچه مراجعه نمایند تا بتوانند پارچه سه نخ ملانژ خار خورده را با قیمت مناسب و درب کارخانه خریداری نمایند.

نخ های مورد استفاده در بافت این نوع پارچه ۵۰ درصد پلی استر و ۵۰ درصد پنبه می باشد که همین امر باعث شده به پارچه زیر دستی لطیفی بدهد. همچنین در مورد این نوع پارچه می توان گفت که دارای رنگ ثابت می باشد و هیچ گونه پرز نمی دهد و در هنگام دوخت دچار هیچگونه لول شدگی نمی شوند. 

از سایر مشخصات دیگر این نوع پارچه می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  1. جنس پارچه: پلی استر پنبه
  2. نوع بافت: دورس
  3. وزن هر طاقه: ۲۰ کیلوگرم
  4. متراژ یک کیلوگرم: ۱٫۴۰ متر
  5. عرض پارچه ۱۰۵ سانتی متر بصورت دولا

عرضه اینترنتی انواع پارچه های سه نخ

عرضه اینترنتی انواع پارچه های سه نخهمانطور که می دانید امروزه بیشتر افراد وقت و زمان کافی برای مراجعه حضوری به بازار های پارچه را ندارند و همچنین افرادی نیز که به صورت حضوری مراجعه می کنند نمی توانند تمامی محصولات موجود در بازار همراه قیمت آن ها را به صورت یکجا مطلع شوند که بتوانند محصولات را با هم مقایسه و ارزیابی نمایند. 

امروزه فروشگاه های اینترنتی عرضه کننده انواع پارچه وجود دارد که روز به روز نیز به تعداد آن ها افزوده می گردد. این فروشگاه ها به مصرف کنند گان این امکان را می دهند تا بتوانند محصول مورد نظر خود را در هر کجای کشور چه نقاط دور و نزدیک تنها با چند کلیک ساده خرید نمایند و در کوتاه ترین زمان ممکن بدست آن ها می رسانند. 

ابتدای ترین امکاناتی که این فروشگاه ها فروش اینترنتی پارچه در اختیار مشتریان خود قرار می دهند به این صورت است که مشتریان می توانند کیفیت و نرخ ها را با هم مقایسه کنند و همچنین درباره هر نوع پارچه اطلاعات جامعه ای را به خریداران می دهند تا در نهایت بتوانند انتخاب درستی را داشته باشند.

تولید پارچه های دورس دو نخ و سه نخ

تولید پارچه های دورس دو نخ و سه نخکارخانه پارچه تریکو، پارچه های دورس دو نخ و سه نخ را با کیفیت بالا در تنوع رنگی بسیار زیاد تولید می کنند. پارچه دورس پنبه رنگی سه نخ تولید شده در نساجی ها مناسب برای دوخت انواع لباس های گرم ورزشی می باشد. نساجی های که در سرتاسر کشور وجود دارند سالیان سال است که در زمینه تولید انواع پارچه فعالیت داشته اند و توانسته اند با استفاده از تجربیات خود روز به روز محصولات تولیدی خود را با کیفیت بالا تولید کنند. 

پارچه های تریکو تولید شده توسط این نساجی ها دارای یکنواختی رنگ بسیار زیادی هستند که همین یکنواختی رنگ در تولید لباس اهمیت بسیار زیادی دارد همچنین دارای تنوع رنگی بسیار زیادی است که می توانید متناسب به سلیقه خود هر نوع مدل را انتخاب نماید. 

خریداران می توانند برای تهیه محصول مورد نظر خود برای کارگاه ها و تولیدی های خود به مراکزعرضه کننده این نوع پارچه ها مراجعه نمایند و این نوع پارچه ها به دلیل این که از طول کش می یایند به صورت کیلویی عرضه می شوند. قیمت پارچه کیلویی عرضه شده بسیار مقرون بصرفه تر می باشد و شما با خرید از این مراکز می توانید سود خود را چندین برابر نماید.

فروشنده پارچه کیلویی ارزان قیمت

فروشنده پارچه کیلویی ارزان قیمتهنگامی که در مورد پارچه ارزان قیمت صحبت می شود هر مشتری گمان می کند که پارچه های که این فروشنده ها عرضه می کنند دارای کیفیت مرغوبی نمی باشند اما سخت در اشتباه هستند این پارچه های ارزان قیمت پارچه های با کیفیت و مرغوبی هستند که با قیمت واقعی یا به عبارت دیگر به قیمت درب کارخانه به فروش می رسند. پس خریداران برای خرید پارچه ارزان قیمت می توانند به این مراکز مراجعه نمایند.

پارچه های که در فروشگاه های عرضه کننده انواع پارچه به صورت کیلویی به فروش می رسند اکثرا پارچه های هستند که طول آن ها کش می یاید و به درستی نمی توان طول آن ها را اندازه گرفت. از جمله انواع پارچه های که در این فروشگاه ها به صورت کیلویی به فروش می رسند، پارچه های تریکو است که اکثر آن ها از ایاف لاکرا یا اسپاندکس یا در واقع همان کش تولید شده اند. 

پس همانطور که گفته شد اگر پارچه ها از سمت طول و عرض و یا فقط از سمت طول کش بیاید به صورت کیلویی برای فروش عرضه می گردند و همانطور که بیان نموده ایم به دلیل کش آمدن این نوع پارچه ها در طول فروشنده ها به صورت تقریبی می توانند بگویند هر کیلو پارچه معادل چند متر می باشد.

عمده فروشی انواع پارچه در ایران

عمده فروشی انواع پارچه در ایرانخرید پارچه از عمده فروشی های انواع پارچه در کشور ایران مانند هندوانه سر بسته می ماند و شما در اکثر موارد نمی توانید با چشم و ظاهر پارچه و حتی لمس کردن، به الیاف، کیفیت ماندگاری رنگ، مرغوب بودن بافت و یا وزن پارچه پی ببرید.

اگر شما از جمله افرادی هستید که قبل و بعد از خرید پارچه مورد نظر خود استرس دارید که آیا پارچه مورد نظر خود را گران خریده اید یا نه و یا جنس و کیفیت آن پارچه خوب است یا نه به شما این توصیه را می کنم که حتما به مراکز و نمایندگی های معتبر که این نوع محصولات را در تنوع بسیار بالا به صورت عمده عرضه می کنند مراجعه نماید. 

در این مراکز عمده فروشی ها مسئولین فروش متخصص و کارشناس فعالیت می کنند که می توانند به شما در امر خرید مشاوره بدهند تا در نهایت بتوانید محصول مناسب به بودجه خود و با کیفیت بالا خریداری کنید و پس از خرید از احساس رضایت داشته باشید. 

فروش فوق العاده انواع پارچه های ضخیم

فروش فوق العاده انواع پارچه های ضخیممراکز و فروشگا ه های معتبر در سرتاسر کشور به فروش فوق العاده انواع پارچه ضخیم در تنوع بسیار بالای مانند پارچه تریکو پنبه و … می پردازند. این مراکز در تمامی نقاط دور و نزدیک کشور برای این که مشتریان بتوانند محصول خود را به راحتی خریداری نمایند وجود دارد و محصولات خود را با قیمت بسیار مناسب به قیمت درب کارخانه برای فروش عرضه می نمایند. 

پارچه های تریکو ضخیم دارای محبوبیت بسیاری دارند چرا که هم دارای قیمت مناسبی برخوردار هستند و هم کیفیت بسیار بالای دارند. پارچه های تریکو پنبه و ضخیم از جمله پارچه های هستند که از الیاف کاملا طبیعی و متناسب به پوست بدن تولید شده اند و همین امر باعث شده حجم بسیاری از تولیدی های نساجی ها را برای تامین نیاز مشتریان به خود اختصاص بدهند. 

البته همین امر جنبه بسیار مثبتی برای تولید کننده گان این نوع پارچه ها در سرتاسر کشور می تواند تلقی شود. 

لیست قیمت انواع پارچه دورس در بازار

لیست قیمت انواع پارچه دورس در بازار لیست قیمت پارچه دورس کیلویی در بازار را می توانید از طریق مختلفی مطلع گردید که در ادامه به نمونه های از آن ها را اشاره خواهیم کرد که عبارتند از:

  • خرید تلفنی 
  • خرید به صورت حضوری
  • خرید اینترنتی پارچه 
  • خرید از مراکز پخش و توزیع کنندگان

اگر شما از خریداران پارچه تریکو یکرو، پارچه گردباف و … هستید، تمام تلاش خود را کنید که با افراد با تجربه و متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بتوانید از خرید خود رضایت کامل داشته باشید و از خرید از دلال ها و واسطه ها باعث می شود که تورم حبابی که امروزه در بازار وجود دارد از بین برود و از همه مهم تر می توان گفت که پارچه مورد نیاز خود را از نمایندگی های معتبری که انواع پارچه را برای فروش عرضه می کنند خریداری کنید تا محصول را با قیمت دست اول و به قیمت درب کارخانه خرید نماید.  

انواع پارچه های فلامنت و قیمت آن ها

انواع پارچه های فلامنت و قیمت آن هاپارچه های فلامت دارای انواع مختلفی می باشند که با توجه به ضخامت، گرماژ و … دارای قیمت های متفاوتی می باشند. یکی از این انواع، پارچه تریکو لاکرا است.
چارچه فلامنت لاکرا دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد که در ادامه می توان به چند مورد آن اشاره نمود که عبارتند از:

  1. قدرت کشسانی بسیار بالای دارد و بسیار راحت و لطیف می باشد. 
  2. فلامنت لاکرا به دلیل داشتن الیاف لاکرا به استفاده کننده گان خود حس راحتی و رضایت مندی را می دهد. 
  3. بنابراین البسه های که از این نوع پارچه تولید می شوند در برابر سایش و پرز بسیار مقاوم هستند. 
  4. این نوع پارچه ها در برابر شستشو ماندگاری بسیار بالای دارند. 
  5. رنگ این نوع پارچه ها دارای ثبات بسیار بالای می باشد.
  6. این نوع پارچه ها در هنگام شستشو حالت اولیه خود را از دست نمی دهند. 
  7. شلوار های مردانه ای که از این نوع پارچه تولید شوند زانو نمی اندازند.

خریدار انواع پارچه پنبه ای به صورت عمده

خریدار انواع پارچه پنبه ای به صورت عمدهپنبه و لاکرا به دلیل سازگاری خوبی که با هم دارند باعث شده از که از ترکیب این دو نوع پارچه، پارچه تریکو با کیفیتی در نساجی ها تولید شود.  خریداران انواع پارچه پنبه ای به صورت عمده می توانند به مراکز و نمایندگی های فروش این نوع محصولات مراجعه نمایند و پارچه یکرو پنبه مورد نظر خود را با قیمت بسیار مناسب خریداری نمایند. قیمت عمده پارچه عرضه شده در این مراکز بسیار مناسب و به قیمت درب کارخانه می باشد.

همانطور که می دانید پنبه به دلیل این که از جمله الیاف طبیعی می باشد در داخل خود دارای منافذی برای رفت و آمد هوا را دارد. همین امر باعث شده که گرمای محیط در فصل های گرم سال وارد لباس نشود و یا همچنین در فصل های سرد سال، سرما از محیط وارد لباس نمی شود در نتیجه انسان احساس سرما نمی کند. 

این رفت آمد هوا در بافت این نوع پارچه از بوی بد عرق بدن جلوگیری گرده در نتیجه حس خوشایندی به انسان ها در هنگام استفاده از لباس های که از این پارچه تریکو پنبه تولید شده است را می دهد.

پرفروش ترین برندهای پارچه در بازار

پرفروش ترین برندهای پارچه در بازار همانطور که اشاره نموده ایم پارچه تریکو یکی از محبوب ترین نوع پارچه های است که امروز در بازار به فروش می رسد. برند های مختلفی در زمینه تولید انواع پارچه های تریکو فعالیت می کنند که توانسته اند با استفاده از دانش متخصصین با تجربه در امر تولید و طراحی این نوع پارچه، انواع مختلفی را با کیفیت بسیار بالا تولید نمایند. این شرکت های تولیدی علاوه بر عرضه محصولات خود در بازار های داخلی محصولات خود را به بازار های خارجی نیز برای فروش عرضه می کنند. 

از جمله پارچه های تریکو تولید شده توسط این برند ها می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • پارچه تریکو ساده
  • پارچه تریکو کشی
  • پارچه تریکو ویسکوز

قیمت پارچه ویسکوز، قیمت پارچه نخی و سایر محصولات تولید شده توسط این برند ها به دلیل این که دارای کیفیت بسیار بالای برخوردار هستند بسیار مقرون به صرفه می باشد و جزء پر فروش ترین برند های موجود در کشور بشمار می روند.

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید